Kui aga kellelgi meie lugejatest hakkavad nutikad ideed juba otsakorrale jõudma, siis proovime ka siin ajaveebi toimetuses veidi abiks olla ning valisime sellenädalaseks kasulikuks vidinaks multifunktsionaalse Fiesta digitaalse ilmaajaama FSTT03, mis sobib ideaalselt ühte asjaliku jõulupaki sisse, kirjutab Photopointi ajaveeb.

Just täpselt ühe sellise Fiesta FSTT03 digitaalse ilmajaama loosime välja täna, 18. detsembril.

Fiesta FSTT03 digitaalne ilmajaam on niivõrd multifunktsionaalne ja informatiivne vidin, et on lausa auga välja teeninud ilmajaama nimetuse.

See kahest osast koosnev komplekt suudab lisaks tavapärasele temperatuuri näitamisele varustada kasutajat hulga teiste andmetega.

Seejuures on selle tööpõhimõte ülimalt lihtne ja mugav – aseta juhtmevaba sensor välisele aknalauale, rõdule või mujale õue sobivale kohale, vali ilmajaamale toas sobiv koht ning sensor saadabki täiesti juhtmevabalt signaali toas olevale ilmajaamale.

Lisaks välisele temperatuurile suudab Fiesta ilmajaam näidata nii ruumisisest temparatuuri kui ka toa õhuniiskust ning selle põhjal veel hinnata sinu üldist nii-öelda heaolu vastavas ruumis, mis kuvatakse ekraanil vastava emotikoniga.

Temperatuuride puhul jätab Fiesta ilmajaam endale eksimisruumiks 1° ning õhuniiskuse puhul 1% kummalegi poole. Samuti on ilmajaam varustatud ka ilmaennustuse funktsiooniga, mis seisneb selles, et analüüsides viimase 24 tunni andmeid, oskab see eristada nelja erinevat sorti ilma – päikseline, pilves selgimistega, pilvine ja vihmane.

Lisaks ilmastikuoludele saad Fiesta ilmajaama ekraanilt teada kellaaja, nädala- ja kuupäeva ning kuufaasid. Samuti on võimalik seda kasutada ka äratuskellana, mille alarmil on lausa neli nii-öelda piiksumisfaasi, ning snooze-funktsioon võimaldab unimütsidel ka äratuskella viie minuti võrra edasi lükata.

Seadme režiimide vahel liikumine on kasutajale mugavaks tehtud ilmajaama tagaküljel asuvate juhtnuppude abil ning praktiline tugijalg võimaldab ilmajaama just endale sobiva riiuli- või kapiääre peale asetada.