Kui konkurentide tooteid üritatakse kõigest väest enneaegselt avalikkuse ette tuua, on lihtne märkamatult oma asja ajada, vahendab Kahvel.ee.

Kui kõik silmad olid Samsungi poole suunatud, üllatas Sony meid uue Xperia telefoniga. Ja tegemist pole teps mitte lahja üritusega.

Xperia V on tänu ülikiirele kahetuumalisele Snapdragon S4 MSM8960 (1,5 GHz) kiibistikule vägagi võimekas nutitelefon.

Silmailu pakub 1280 x 720 resolutsiooniga displei. Sama palju piksleid kui Samsung Galaxy Note II-l, kuid 4,7tollisel ekraanil.

Xperia V-l on 1 GB muutmälu, 8 GB sisseehitatud välkmälu ning microSD kaardipesa. Eesmine kaamera on küll vaid VGA resolutsiooniga, kuid tagumine, 13 MP sensoriga kaamera saab ka tavaks saanud 1080p videoga hakkama.

Töös hoiab seda kõike 1750 mAh aku ning värvivalikus on mustad, valged ja roosad mudelid. Olemas on ka LTE ja NFC tugi ning muuhulgas on Xperia V ka pritsmekindel.

Müügile ilmub Xperia V selle aasta neljandas kvartalis.

Lisaks Xperia V telefoni esitlusele tõi Sony IFA messil välja veel kaks uut telefoni, vahendab Kahvel.ee.

Xperia T näol on tegu Sony kõige võimsama nutitelefoniga, sel on 13 MP kaamera, 4,6tolline HD Reality displei ja kõike seda jookustab 1,5 GHz protsessor.

Nagu viimasel ajal on Sonyle kohaseks saanud, on ka Xperia T pritsekindel, 4G ja NFC toega.

Telefon jõuab müügile lähinädalatel koos Android 4.0.4 ICS tarkvaraga, lähiajal peaks telefon saama ka 4.1 Jelly Beani uuenduse. Värvivalikus on must, hõbedane ja valge.

Kui Xperia V ja T on võimsad nutitelefonid, siis J näol on tegemist hinnatundlikule kliendile suunatud nutitelefoniga. Sellel on 4tolline FWVGA displei, 5 MP kaamera ning see on 9,2 mm paks.

Erinevalt Xperia T-st jõuab J müügile selle aasta neljandas kvartalis.

Fotod: Sony

Jälgi Forte uudiseid ka Twitteris!