10tollise ekraaniga Duo sisaldab Inteli kahetuumalist Atom N550 protsessorit ja Windows 7 Home Premium operatsioonisüsteemi. Seadmel on ka täis-QWERTY klahvistik, mille saab ekraani all peita.

Muud näitajad pole teada, kaasa arvatud ilmumisaeg ja hind, aga silma peal tasub hoida küll. Dell tõotab aparaadi siiski veel selle aastanumbri sees müügile tuua.

Pilti vaadates on kerge soovida, et ekraani saaks raamist üldse eemaldada, et sellest iseseisev tahvelarvuti saaks, aga see on vist palju palutud.

Dell usub, et Inspiron Duo ei jää hätta nii meelelahutust pakkudes kui töömasinana. Firma esindajad mängisid esimese tõestuseks kõrglahutuses arvutianimatsiooni "Up" ("Üles") ja teise tõestuseks märkisid toetust mitmetele "Microsofti tuntud rakendustele".

Inspiron Duo võib olla seesama Sparta koodnime kandnud netbook tablet, mille andmed aprillis netti lekkisid. Seda iseloomustasid 11tolline TFT-ekraan (1024 x 768), ARM protsessor, valikulised sidemoodulid (3G, Wi-Fi, Bluetooth) ja raamis pööratav ekraan.

Lühike videoklipp ka: