Tere tulemast, Hush: arendajate andmetel maailma esimesed nutikõrvatropid, mis on uue toote ja uudse tooteklassi kohta ka juba üllatavalt edukad.

Seda edu saab esialgu mõõta ainult Kickstarteri-toetuste põhjal. Autorid soovisid projekti teostamiseks kokku saada 100 000 dollarit, neid ridu kirjutades on skoor 443 854... ja kuni jõululaupäevani tohib juurdegi anda!

Hush toimib üldiselt kui kõrvatropid ikka: takistab väliskeskkonnahelidel tavapärase kergusega meie kõrvu jõudmast. "Nutikus" seisneb aga selles, et tropid saab tavalise nutiseadmega (telefon, tahvel) juhtmevabalt suhtlema panna, et teavitustest või sissetulevatest kõnedest märku anda.

Ka hommikuäratus võib juhtmevabalt kõrva hiilides olla mõnevõrra talutavam kui näiteks äkitselt üürgama pistev telefon. Eriti nendele, kes läheduses magavad ega pea veel ärkama.

Kõrvaklappidena toode aga ei toimi. Kui see funktsionaalsus tulevikus ka veel juurde pookida, võiks meeldiva disaini puhul praegused klapid tõesti Hushi vastu vahetada. Saaks veel ühe seadme vähemaks, mida kaasas kanda!