GSMArenale antud intervjuus ütles ettevõtte tegevjuht Richard Yu, et kuigi volditavad seadmed on hetkel kallimad kui tavatelefonid, võiks lähima paari aasta jooksul hinnad langeda niivõrd madalale, et olla tavaseadmetega konkureerivad.

Koos hinna langemisega tõuseks aga veelgi seadmete populaarsus. "Ma arvan, et kahe aasta pärast võiks vähemalt pooled meie lipulaevtelefonid olla volditavad," ütles Yu. Tema sõnul kasutab ta ka ise juunis müügile tulevat Huawei Mate X telefoni ning on sellega väga rahul.

Lisaks sellele kinnitas Huawei tegevjuht, et tulevikus on plaanis looma hakata ka väiksemaid volditavaid telefone. "Tulevikus oleme me võimelised tegema volditava telefoni, mis on poole väiksem kui Huawei P30 Pro. Meil on juba praegu kavas selline telefon ka valmis teha," ütles Yu.

Huawei tegevjuht oli ka ettevõtte kasvu suhtes positiivselt meelestatud ning arvas, et viimastel aastatel ulmeliselt kiiresti kasvanud Huawei jätkab oma edu. "Kas te oskate ära arvata meie kasvunumbrid võrreldes eelmise aastaga? Oleme juba esimese paari kuu põhjal eelmise aastaga võrreldes kasvanud rohkem kui 50 protsenti," rõõmustas Yu.