Madalamasse hinnaklassi kuuluv, 4,5-tollise ekraani ja 5 MP kaameraga nutitelefon HTC Desire 310 on varustatud neljatuumalise protsessoriga, vahendab Kiip.ee.

Telefon on saadaval kolmes erinevas värvitoonis: tumesinine, valge ja oranž. HTC Desire 310 on varustatud 1,3 GHz neljatuumalise protsessoriga.

"Kõik soovivad täna nutitelefoni, mis suudaks nendega sammu pidada – olenemata sellest, kas tegu on lipulaeva või madalamasse hinnaklassi kuuluva mudeliga.

Kõige uuem mudel meie tunnustatud seerias HTC Desire pakub kasutajatele antud kategoorias parimat kogemust, kombineerides madala hinna juures superkiire töötluse ja tippklassi omadused," kommenteerib HTC tegevjuht Peter Chou.

Režiim Offline Reading on suurepärane võimalus vaadata artikleid oma personaliseeritud voost neile, kel on piiratud andmeside – olles ühendatud WiFi-võrku, on kasutajal võimalik lisada kuni 120 artiklit lugemislisti, mida on hiljem võimalik liikvel olles andmesideta lugeda.

Desire 310 on saadaval ka kaksik-SIM-versioonis, mis annab kasutajale vabaduse omada kahte telefoni ühes ning teeb erinevate mobiilsete kontode vahel vahetamise lihtsaks.

Uus HTC Desire 310 tuleb Eestis müüki aprilli alguses hinnaga ca 140–150 eurot.