Selleks on HTC telefon HD7, tuntud ka nimedega HTC Schubert ja HTC HD3. Samal ajal nädala eest polnud sellest ametlikult veel kuuldagi!

Sellel on 1 GHz protsessor, 8 või 16 GB andmeruumi, 4,3tolline puuteekraan (480 x 800, tagavalgustusega TFT LCD), kõrglahutusega ehk 720p videot salvestav 5megapiksline kaamera, Bluetooth 2.1, 802.11 b/g/n, A-GPS, micro-USB, Dolby Mobile Sound.

Kui ekraanisuurus välja arvata, pole need näitajad kuigi eesrindlikud, st ei rebi teistest varastest WP7 seadmetest ette.

HTC hoidis HD7 avaliku tutvustamise üleeilse New Yorgis aset leidnud Windows Phone 7 stardiürituse tarbeks. Nad muidugi teadsid, et nutifoni puhul loeb ekraani headus üsna palju, k.a suurus.

USAs rõhutavad tootjad ja operaator tugevalt selle meediakesksusele: paigaldatud on Netflix (filmide ja telesaadete striiming), T-Mobile TV (tavaline ja tellitav televisioon), Slacker Radio (raadio), Microsofti poolt muidugi Zune ja Xbox Live.

Lähemal tutvumisel tõusis esile ka Samsung Focus: kergekaaluline ja 9,9 millimeetri paksune teisik Galaxy S Fascinate'ile, millel on 4tolline meeldivalt ere AMOLED-ekraan.