Kuuldused HP Slate'i arendamise jätkamisest tekkisid praktiliselt kohe pärast värskeimaid kõlakaid projekti surmast. Nüüd võib kindlalt öelda: tahvelarvuti on tõepoolest hauast tõusnud.

Levib jutt, et HP kasutab selle operatsioonisüsteemina varemräägitud Windows 7 asemel webOS-lahendust, nad ei omandanud selle autorit Palmi loomulikult mõjuva põhjuseta. 

Selle valguses mõjub irooniliselt, et Microsofti tegevjuht (CEO) Steve Ballmer isiklikult viis läbi HP Slate'i esmaesitluse tänavusel CES-messil.

Mõte webOS-põhisest tahvelarvutist on intrigeeriv, kuna iPad võib olla tore, aga mõjub siiski suurema kasutajakeskkonnana iPhone OSile. Iseasi, kumb tõesti tahvlile paremini sobiks, Win7 või webOS.

Tuleb tunnistada, et samas levib ka risti vastupidine kõlakas (Windows 7 on Slate'is endiselt vägagi in). Jääme ootame selgust.

Steve Ballmer juhtus muide Singapuris äsja Office 2010 promodes mainima, et vähemalt Windows Phone 7 suhtes puudub plaan seda tahvelarvutitele tuua. Või nagu The Inquireri ajakirjanik tabavalt märkis: Ballmer is off his tablets.