Just nagu see ei muudaks telefoni juba piisavalt huvitavaks, otsustati veel sammuke edasi astuda ning otsustati, et telefonile ei looda mitte ühtegi pesa - isegi mitte laadimiseks mõeldud USB-pesa. Telefon laeb ja vahetab andmeid hoopis selle tagakaanele kinnituva spetsiaalse magnetkinnituse abil. Telefon on selle tagajärjel laadimishetkedel väikse nurga all, mitte rõhtsalt nagu suurem osa telefone.

5G võimekusega telefonil puudub füüsilise SIM-kaardi võimekus, ainus võimalus seda kasutada on nõuda operaatorilt tarkvaralist eSIMi. Isegi kõlariauke pole, kuna telefoni heli aitavad edastada hoopis selle kere vibratsioonid. Ainus auk terves telefonis on mikrofoniauk.

Sisselülitamisnupu ja helinuppude asemel kasutab telefon hoopis survesensoreid ning värintagasisidet, mis aitavad luua koosmõjus tunnet, just nagu vajutaksid nuppu. Samuti puudub futuristlikul telefonil esikaamera.

Kõikide huviliste pettumuseks peame kahjuks ütlema, et tegemist on vaid kontsepttelefoniga, mis müügilettidele ei jõua. Küll aga teatas Hiina telefonitootja, et hakkab arendamise käigus välja töötatud lahendusi oma tulevastel telefonidel kasutama.