Mõlemad iseloomulikud omadused on ka sel korral loomulikult tugevalt fookuses, kuid iseloomu lisab ka esikaamera, mis on Samsungi turundusmaterjalides tugeval kohal ning mille kohta lekked näitavad, et see asub sarnaselt S10 mudelitele väljalõikena ekraani ülemises osas, kuid on toodud oluliselt rohkem keskele.

Väidetavalt on palju rõhku pandud ka tagumisele kaamerasüsteemile, sealhulgas on kuulduste kohaselt loodud mitmeid tarkvaralahendusi, mis filmimist veelgi mugavamaks ja lihtsamaks peaks tegema.

Kõik ei ole aga roosiline, varasemalt oleme juba kuulnud, et Note10 võib olla esimene Samsungi telefon, mille puhul hakatakse kiirlaadimise eest raha küsima. Tõsi, lisatasu eest saadav laadija võimaldab laadida oluliselt kiiremini, kuid siiski - mõned laadijad pakuvad sarnast laadimisvõimekust ilma lisaraha küsimata.

On ka viidatud, et Samsung võib Note'i puhul sel korral üllatada ning korraga välja tuua koguni kaks Note-seeria telefoni, kas nii ka on ja millised nende telefonide erinevused võiksid olla, saame teada juba umbes kümne tunni pärast.

Uued Note seeria telefonid peaksid Eestis müügile jõudma augustikuus ning seda kahes värvitoonis, meil hakatakse pakkuma musta ja hõbedast värvi telefoni.

Seda, mida Samsungi uus telefon täpselt endast kujutab, vaata uudise päises olevast kell 23 hakkavast ülekandest!