Kogu maailma hõlmav kaart näeb välja hirmutav, kuid samas ka selline, mis sobiks põnevaks kujunduselemendiks reivipeole, vahendab DVICE.

HoneyMap kogub teavet nn meepottide (ingl honey pot; kujutatud kollaste täppidega) võrgustiku kaudu, mis kuvab kaardile (punaste täppidena) info selle kohta, kust nendesuunalised rünnakud lähtuvad.

Rakendus on huvitavaks illustratsiooniks sellele, kui palju aktiivset pahavara Internetis suvalisel hetkel ringleb.

Interaktiivne kaart HoneyMap sündis algselt mitteametliku projektina, mis pidi häkkerite rühma töövahendid visuaalselt meeldival moel kombineerima uhkemate tehnoloogiatega nagu HTML5 ja CSS3.

Eesmärk saavutatud, otsib HoneyNeti töörühm nüüd täiendavaid andmeid. Nende konstrueeritud riistad aitavad teil üles seada ja lisada HoneyMapile oma "meepoti". Kellel huvi, saab algatusega liituda Honeynet Projecti netilehel.

Hetkel kaardil kuvatavad andmed on suuremas osas "sihtimata", s.t, need ei võimalda seirata tahtlikult konkreetseid sihtmärke ründavaid inimkasutajaid.

Enamasti on näha olemasolevate andurikomplektide automaatsed skannid ja rünnakud nende pihta, mis lähtuvad valdavalt nakatunud lõppkasutaja-arvutitest või vargsi hõivatud serverisüsteemidest.

See tähendab ka, et HoneyMapil kuvatavaid "rünnakuid" ei pane tingimata toime pahatahtlikud üksikisikud, vaid pigem ussviirused (ingl computer worm) või muud pahavaralise olemusega arvutiprogrammid.