Senistest testidest jääb mulje, et näiteks Samsungi Galaxy S6 on jõulisem kui Apple’i iPhone 6 (mis on muidugi ka vähemalt poole aasta võrra eakam).

GameBench otsustas samuti võrrelda Galaxy S6 ja iPhone 6, aga seekord spetsiaalselt videomängualase jõudluse poolest. Videomängud on ju kõige levinum tüüp rakendusi, mida inimesed alla laadivad, nii tasuta kui ka tasuliste äppide hulgas.

Testil osalesid ka Google’i Nexus 6 ja HTC One (M9). Ehk siis kokkuvõttes kaks tippmudelit möödunud aasta lõpust ja kaks verivärsket tippmudelit.

Selgus, et iPhone 6 on mängujõudluses selgelt testivõitja ning pakub parimaid kaadrisagedusi.

Selle pakutav miinimum (kaadrit sekundis) on kõrgeim. Selle kaadrisageduste aritmeetilise keskmine on parim. Ja see hoiab kaadrisagedust ka üldiselt kõige stabiilsemana. Mis kasu oleks 60 fps-i (frames per second) saavutamisest, kui see ruttu allapoole vajub, eks ole.

Galaxy S6 jooksutab videomänge siiski kõrgema resolutsiooniga kui iPhone 6, mis langetab kindlasti ka kaadrisagedusi.

Samuti on paljud mängud saadaval nii Androidile (mida esindas siin testis Galaxy S6) kui ka iOS-ile (iPhone 6). See tähendab, et mõni variant võib lipata paremini kindla opsüsteemiga ja kindlal seadmel.