GoPro Hero perekond täienes nimelt äsja uue, 30% väiksema ning 25% kergema Hero3 kaameramudeli võrra, millel oma eelkäijast kuni neli korda parem lahutusvõime, selgitab Photopointi ajaveeb.

Tegelikult võib öelda, et Hero3 moodustab ise vähemalt kolmeliikmelise perekonna, sisaldades variante Black, Silver ja White. Kusjuures need ei erine üksteisest mitte värvitooni, vaid ikka tehniliste andmete poolest.

Hero 3 perepeaks võib ilmselt pidada mudelit Black Edition, mis lubab salvestada videot 4K lahutusvõimega (seda kaadritihedusel 15 fps).

Et aga kaamera protsessor on kaks korda kiirem, siis on madalamatel resolutsioonidel kaadritihedus kahekordne. Tarbijale tähendab see 1080p (60 fps), 1440p (48 fps) ja 720p (120 fps) resolutsiooni aegluup võtete ja HD-fotode jaoks.

Silver Edition pakub kuni 11 MP fotosid ning 1080p (30 fps) resolutsiooni filmimisel. White Editioni puhul on fotode resolutsioon langenud enam kui tagasihoidliku 5 MP juurde.

Kui kõigi kolme mudeli juures on WiFi põhivarustuses, siis Black Editioni puhul kuulub sinna ka kaugjuhtimispult, millega saab juhtida kuni 50 kaamerat 200 meetri raadiuses. Lisaks on pult ka veekindel kuni 3 meetri sügavuseni.

Teised mudelid saavad selle vägagi ekstreemse puldi endale umbes 50 lisaeuro eest.

Maksma hakkavad uued kaamerad järgmiselt – Black Edition ligikaudu 300 eurot, Silver Edition umbes 230 eurot ja White Edition 150 euro keerus. Mõistagi võivad hinnad Maarjamaale jõudes eelmainitutest erineda.