Nimelt oli ettevõttesiseselt projekt Soli nime kandev süsteem esialgu liiga jõuetu ning ei tundnud käeliigutusi piisavalt täpselt ära. Selle tõttu otsustas Google pöörduda USA sideametisse, et paluda võimalust kasutada suuremat radarivõimsust, kui sideameti normid siiani lubanud on.

Sellele oli aga vastu Facebook. Ettevõte ütles oma avalduses, et Soli puhul kasutatavad lainepikkused võivad lisavõimsuse abil hakata tekitama tõrkeid teistes tehnoloogilistes lahendustes. Facebook on arendamas nimelt Terragraphi nimelist süsteemi, mille eesmärk on pakkuda läbi õhu levivat kiiret internetti. Ettevõte kardab, et Google'i tehnoloogia võib nende arendustööd segama hakata.

Nii istusid ettevõtted koos sideameti esindajatega ühise laua taha maha ning üritasid probleemi lahendada. Ühise otsuse kohaselt võib Google oma radarite võimsust küll suurendada, kuid mitte sellisel määral, nagu nende esimeses sideametile esitatud plaanis ette nähtud oli.

Google'i sõnul võimaldab nende nutikellades kasutatav radarisüsteem sirvida muusikat, muuta helitugevust ja muidu kella juhtida. Radar levib ka läbi riide, seega saab nutiseadet vajadusel juhtida ka näiteks läbi tasku või seljakoti. Sensorit saab kasutada nutikellades, telefonides, arvutites ja sõidukites.