Pingereas on toodud iga osaleja nimi, kategooria (sotsiaalvõrgustik vms), unikaalsete külastajate arv kuus, ulatus, lehekülje vaatamiste arv kuus ning märge, kas saidil saab reklaamipinda osta.

Tippsajas ongi väheüllatuslikult peamiselt sotsiaalvõrgud, portaalid, võrgurakendused, e-kirjavahetuse saidid ja otsimootorid.

Tippkahekümnes on Facebook.com, Yahoo.com, Live.com, Wikipedia.org, MSN.com, Microsoft.com, Blogspot.com, Baidu.com, QQ.com, Mozilla.com, Sina.com.cn, Wordpress.com, Bing.com, Adobe.com, 163.com, Taobao.com, Soso.com, Twitter.com, Youku.com, Ask.com. Kogu nimekiri avaneb uudise lõpus teise lingi vahendusel.

Google ei lase siin võistlustulle pornosaite, reklaamivõrke, Google'i osasid enda saite ja domeene, millel puudub avalikult nähtav sisu või mis ei lae korralikult.

Esiviisiku moodustavad populaarsuse järjekorras Facebook, Yahoo!, Live, Wikipedia ja MSN, mis koguvad kuus 1,99 miljardit unikaalset külastajat.

Facebooki tegijad võivad enamikega võrreldes hoobelda ka tohutu suure leheküljevaatamiste arvuga: 570 miljardit kuus. Yahoo! ja Live'i vastavad numbrid on vastavalt 70 ja 39 miljardit. Aga siin ei kehti reegel, et mida madalam koht edetabelis, seda vähem leheküljevaatamisi. Näiteks alles 81. kohal asuv sotsiaalvõrk vkontakte.ru saab 30 miljardit leheküljevaatamist kuus, mis ületab enamikke kõrgema koha omanikke. Sotsiaalvõrkudel on siin mõistetav eelis.

Edetabel põhineb Search Engine Landi andmetel mitmesugustel allikatel nii tavakasutajate kui firmade seas - Google Toolbar, Google Analytics, välised turu-uuringud jm. Tegijad lubavad pingerida edaspidi kord kuus värskendada.

Kuna uudis on internetisisust, mainiks lühidalt ka uut ingliskeelset raamatut, mis lõbustab meid 150 veidra kasutatud või siiani kasutusel veebiaadressiga.

Andy Geldmani üllitises "Slurls: They Called Their Website What?! The World's Worst Internet URLs from Effoff.Com to Penisland.Net" seiklevad saidinimed nagu whorepresents.com, penisland.com, speedofart.com, www.lesbocages.com jt.