Bloombergi poolt avaldatud raporti kohaselt on süsteemi arendamisega seotud 100 inseneri. Allikad ütlesid Bloombergile, et lahendus peaks jõudma nutikodu-seadmetesse lähima kolme aasta jooksul ning sülearvutitesse lähima viie aasta jooksul.

Peale selle ütlesid allikad, et tulevikus võib Fuchsiast saada kõigi Google'iga seotud seadmete tuum: lisaks Google'i Pixeli nutitelefonidele saaks see osaks ka kolmandate osapoolte toodetud nutitelefonidest ning Chrome OS-iga töötavatest seadmetest, liites need kõik ühele platvormile.

Samas, toob raport välja, et Google'i tegevjuht Sundar Pichai ja Androidi arendusmeeskonna üks asutajatest Hiroshi Lockheimer ei ole Fuchsia suuremahulisest kasutuselevõtust väga huvitatud, kuna see tooks endaga kaasa Google'i ärimudeli muutused ja probleemid riistvaraarendajatega.

Kuigi Fuchsia eksisteerimine on olnud teada juba mõnd aega, on avaldatud raport esimene infotükike, mille abil on võimalik hinnata, kui suured plaanid Google'il Fuchsiaga on. Esimest korda kinnitas Fuchsia olemasolu Androidi üks arendusjuhtidest Dave Burke, kes nimetas seda "varajases arendusetapis eksperimentaalseks projektiks".

Ka seekordses vastuses Business Insiderile rõhutas Google, et tegemist on eksperimentaalprojektiga ning rohkem detaile projekti kohta ei avaldata.