Värske uuendusega saab oma telefoni taga ajada ka suurhoonetes, kuid kogu asja juures on üks suur aga - nimelt peab keegi varem suure osa eeltööst ära tegema, lisama rakendusse hoone plaanid ning tekitama tubase positsioneerimise süsteemi (IPS - indoor positioning system).

Samas on mitmete lennujaamade, suurte kaubanduskeskuste ja turismiobjektide juures sellised lahendused juba loodud ning pahatihti on need ka just kohad, kus inimesed enim telefone ära kaotavad.

Rääkides aga peamisest kohast, kus inimesed oma telefoni iseenda eest ära peidavad - kodust - siis varsti on võimalik ka kodus oma telefoni Google'i rakenduse abil otsida.

Android 9 toetab juba praegu 802.11mc Wi-Fi standardit, mis võimaldab muuhulgas mõõta võrgus olevate seadmete kaugust ruuterist (RTT - Round Trip Time). Kui müügile tulevad ka seda funktsiooni toetavad ruuterid (mida praegu veel ei ole), siis saab varsti ka kodus mugavalt oma telefoni üles otsida. Praegu aga peame leppima selle rakendusest lihtsalt helisema panemisega.

Google'i telefonileidmise rakendusele saad ligi läbi veebiliidese või Androidi rakenduse.