Uuteks kelladeks on ettevõtte teatel Instinct, Fenix 6 ja 6S ning Tactix Delta ja nutikella kasutada kuni 50 päeva. Juba varem oli Garmin toonud turule päikesetehnoloogia abil laetava nutikella Fenix 6X Pro Solar.

Garmini rahvusvahelise müügi asepresident Dan Bartel rääkis, et päikeseenergiaga laadimisvõimalus ei ole seda tüüpi nutikellade ainus uudne võimalus - lisandunud on näiteks kamuflaažmustriga disaini ja surfitegevuste profiilid. „Igas kellatüübis on midagi uut, millega on põhjust tutvuda," ütles ta.

Instinct Solari osas teatas tootja, et ekspeditsioonirežiimil (Expedition Mode) ja piisava päikesevalguse tingimustes tagab see versioon ka parema GPS-funktsionaalsuse, säilitades aku sooritusvõime kuni kaheks kuuks. Nutikella režiimil võib aku siseruumides töötada kuni 24 päeva ja piisava päikesevalguse tingimustes enam kui 50 päeva. Lisaks on täiendavad võimalused surfaritele, näiteks teave tõusu ja mõõna kohta.

Fenix 6S Pro Solar ja Fenix 6 Pro Solar kasutavad päikesepaneele Garmin Power GlassTM ja seadistust Power Manager, mis säilitab ja jagab päikeseenergiat, et tagada Garmini kinnitusel seadme sooritusvõime nädalateks.

Uusversioonidesse on sisse viidud täiendused ka erinevate tegevuste jälgimiseks, näiteks surfamise, rattasõidu ja mägironimise osas. Fenix 6S Pro Solari aku tööaeg nutikella tavarežiimis on kuni üheksa päeva siseruumides ning kuni 10,5 päeva piisava päikesevalguse tingimustes. Mudeli Fenix 6 Pro Solar aku tööaeg nutitelefoni režiimis on kuni 14 päeva siseruumides ja kuni 16 päeva piisava päikesevalguse tingimustes.

Tactix Delta Solari versiooni Power Manageri seadistus pikendab aku tööaega kuni 21 päevani siseruumides ning kuni 24 päevani piisava päikesevalguse tingimustes. Nutikella funktsioonide hulka kuulub ka salarežiim, mida kasutades ei ole võimalik asukohatuvastus, ning hävituslukk, mis kustutab seadme mälust kõik sinna kogutud kasutaja andmed. Nendel mudelitel on eriti vastupidav disainkorpus ja alati töörežiimis olev 1,4-tolline ekraan.

Garmin toodab seadmeid viies valdkonnas: autondus, lennundus, fitness, laevandus ja aktiivne puhkus.