Kaasatud mentorid on positiivselt üllatunud ürituse kõrge taseme ja mitmete ettevõtte-potentsiaaliga projektide üle. “Garage48-taotliste ürituste põhi-eesmärgiks on kogemus, networking ja oma ideedes parema selguse saamine,” ütles üks mentoritest, Transfer Wise asutaja Taavet Hinrikus. “Seda huvitavam on näha, et mitmed meeskonnad töötavad oma projekti kallal eesmärgiga luua ettevõte.”

“Siinsed meeskonnad töötavad väga pühendunult ja on väga avatud mentorite kommentaridele ja soovitustele,” sõnas PayPal’i tehniliste teenuste arendaja Saulius Zakauskas. “Hea toote aluseks ongi tagasiside arvessevõtmine ja projekti pidev edasiarendamine,” lisas ta.

Andreas Jakl Nokiast peab Garage48 üheks tugevuseks asjaolu, et moodustatud meeskondades on esindatud viis erinevat kompetentsi. “Tihti juhtub nii, et kokku saavad kas ükses äri- või tehnilise taustaga inimesed. Siin on meeskondades esindatud kõik vajalikud rollid, luues head eeldused jõuda 48 tunni jooksul ideest töötava lahenduseni.”

48 tunni jooksul saavutatud tulemusi esitletakse ekspertidest, ettevõtjatest ja investoritest koosnevale zhüriile pühapäeva pärastlõunal ning seda saab jälgida ka garage48 kodulehel garage48.org.

Garage48 Tartu peasponsor on Paypal, suursponsorid Nokia, Estonian Air, Skype, Rovio, Elion ja Tartu Teaduspark. Partnerid Fortumo, Red Bull, Tartu Ülikool, Edicy. Toetab EAS. Mentoritena on kaasatud nii sponsorite esindajad kui arendajad ja ettevõtjad Eestist ja mujalt maailmast.