Netflixi üks tuntumaid rivaale Amazon Prime Video pakub dokumentaal- ja mängufilme ja sarju, mh palju omatoodangut nagu moodsale videoteenusele ootuspärane.

„Elisa Elamuse klientidel on tänasest ainulaadne võimalus nautida kahe tippteenuse – Netflixi ja Amazon Prime'i – originaalsisu meie digiboksi ja õhu teel,” kinnitas Elisa TV-teenuste juht Silver Soomre.

Eestis pakutava Amazoni omatoodangu hulgas on menukad sarjad nagu „Top Geari“ mantlipärija „The Grand Tour“, „Jack Ryan“, „The Looming Tower“, „American Gods“ ja „The Man In The High Castle“.

Leidub ka hulk sarjaklassikat nagu „Kaks ja pool meest“ ("Two and a Half Men"), „Seinfeld“ ja „Tuvikesed" ("Married With Children").

Prime Videoga saab liituda Elisa digiboksi-äpi teel või aadressil primevideo.com. Viimasel juhul muidugi Elisa klient olema ei pea.

Esimesed kuus kuud kehtib tutvumishind 2,99 eurot kuus, edasi 5,99 eurot kuus. Amazon Prime Video on vaadatav nii arvutis kui ka nutiseadmes äpi teel, lisaks osades nutitelerites.

Elisa lisas Elamuse digiboksi veel hulgaliselt videomänge. AirConsole on veebi teel toimiv mängukeskkond, mille puldina saab kasutada nutiseadet. Mängida saab üksi või mitmekesi, suurema seltskonnaga peab kasutama AirConsole'i tasulist varianti.