Eesti teenusepakkujate röövellikud arvud võiksid nüüd ülevaatamisele minna.

Näiteks Elioni filmilaenutuses maksab filmi „World War Z” HD-versiooni laenutus kolm eurot. Selle eest saab kasutaja filmi vaadata 48 tunni jooksul piiramatu arv kordi. Netflixis maksad kuus 8–12 eurot ja saad seda alati vaadata, kuni tellimuse tühistad.

Esmase vaimustuse möödudes tuleb siiski nentida, et Netflixi Eesti kataloog on ookeanitagusega võrreldes õhuke.

Kataloog peab juba esimeste nädalatega tublisti kasvama, muidu pole pärast tasuta 30 päeva proovimist põhjust kuumaksu tasuma hakata.

Kummalisel kombel ei leia valikust legendaarset sarja „House of Cards”, ka mitte „House’i” ega „Sons of Anarchyt”. Samal ajal on andmebaasis viited neile olemas, kui midagi otsid ja tarkvara sarnast kraami juurde soovitab. Jääb loota, et Netflix saab Eestis kiiremas korras edastamisõigused.

Kel silmad Eesti telekanalite ohjeldamatust reklaamitulvast väsinud, nende jaoks on Netflix kui sõõm värsket õhku. 30 päeva tasuta proovimist annab mugavalt võimaluse langetada otsus, kas teenust edasi tellida.

Oluline on mainida, et ka veebi ühenduvate televiisorite varustuses on Netflixi rakendus ammuilma olemas. Tehke ainult konto valmis, otsige see menüüdest üles, logige sisse ja alustage vaatamist.