Kellele järgnev tundub arusaamatu või mittenaljakas, meenutagu, et tegemist on kontsepthuumoriga, mille mõistmiseks on vaja ka nimetatud saite hästi tunda.

Twitter

140 karakterist koosnevas filmis on näiteks Stephen Fry, Stephen Fry ja Stephen Frey (tõlkes läheb algne sõnamäng kaduma: with a cast of 140 characters). Seda saadab kindlasti edu, kuid kas projektorid suudavad terve seansi jooksul töös püsida? Ei!

Google

Kaks ja pool tundi reklaami ja kiisupilte, mida katkestab suvaliste vahede tagant mees, kes röögib: "ME TEAME, KUS SA ELAD! ME TEAME, KUS SA ELAD!"

Wikipedia

Kõik stsenaristid, režissöörid ja näitlejad on vabatahtlikud, mille tulemus on arusaamatu jura, kus habetunud mehed millegi üle vaidlevad.

Kõik stsenaristid, režissöörid ja näitlejad on vabatahtlikud, tulemus on parim film eales (toimetas WikiMan 10:47 22 July 2010).

MySpace

Super Kissisvisioonis filmitud loo keskmes on grupp emonoori, suvaline keskkoolile pommipanija ning mõned arvele võetud seksuaalkurjategijad, kes avastavad, et elu on niiiiiii ebaaus. Sisu? Sisu pole. MySpace kaotas selle aastaid tagasi.

Shit my dad says

Fiktiivne eluloofilm mehest, kelle isa ei hooli, mida teised arvavad. Peaosas prints Harry.

Perez Hilton

Räpases keldris ühe kaameraga üles võetud film tobeda soenguga paksukesest, kes hüüab kaheksa tunni jooksul üha veidrama häälega "Vaadake mind!", kuni will.i.am talle korralikult laksu annab.

YouTube

Kass, rula peal, rula põleb, kass ka põleb... kuidas nad seda tegid? See on nii äge! Kestvus: kolm sekundit.

Gizmodo

Keegi teeb ajaveebi pidajale pakkumise, millest ei saa keelduda: Steve Jobsi lõunasöögiks mõeldud võileib, nii värske, et servad pole hakanud veel üles kerkima. Kas ta suudab sellest pildid netti üles laadida, enne kui SWAT-tiimid, dessantväelased ja gaidid tema ukse sisse ja tema enda näo üles löövad?

Yahoo! Answers

Kes on Babby ja kuidas teda vormitakse? Lisaks, kuidas tüdrukud rasdaks jäävad? Olete ehk juba näinud filmi "Inception" (meie kinodes "Algus"). Nüüd avastage eostamise saladus!

eBay

Küüsi närima panev põnevik, režissöör Michael eBay. Loo keskmes on mobiiltelefon, saladuslik pakkumine ja terve Nigeeria populatsioon. Kas meie kangelane suudab müüa oma nutitelefoni austusväärsele ostjale? Ekraanil kuhjaga tarbetuid aegluubis kaadreid ja plahvatusi.

Stuff White People Like

Peaosas Mel Gibson.

***

Lõpetuseks ka viimane Facebooki filmi ehk "The Social Networki" treiler: