Vizio hülgab 3D tehnoloogiaga telerid

Ameerika teleritootja Vizio avalikustas täna CESi messi raames 2014. aasta teleripõlvkonna mudelid. Sel aastal leiab Vizio tootevalikust mitmeid 4K eraldusvõimega telereid. Valikus on 50- kuni 70-tollised P seeria 4K telerid. P seeria ekraanide tagant leiab 64 tsoonilise LED valgusti ning pildi kuvamisel teeb kõige raskema töö ära Vizio poolt arendatud protsessor. Firma esindaja Matt McRae väitel on telerid väga soodsad, konkreetseid hindu ei soovinud ta veel avalikustada. 
Loe lähemalt Kahvlist

Corningu uus klaas kaitseb kasutajat bakterite eest

Vastupidavate klaaside tootja Corning esitles uue põlvkonna tugevat Gorilla Glassi. Uue põlvkonna klaasi põhiargumendiks on antimikroobsed omadused. Corningu väitel pärsib uus klaas hallituse, seente ja bakterite teket seadmel. Bakterite ebasoodne elupind on tagatud hõbeioon tehnoloogia abil, mis on klaasi põhikoostiseks.
Loe lähemalt Kahvlist

Pebble Steel muudab nutikellade mainet

Tunamullu postitati ühisrahastussaidile Kickstarter toona ainulaadsena tundunud nutikella projekt Pebble. Ameerika idufirma poolt arendatud nutikell muutis paljude tehnikahuviliste arusaama kantavatest tehnikavidinatest ning usku ühisrahastussaitidesse. Kickstarteri toetajate abil koguti idee realiseerimiseks üle 10 miljoni dollari. Kuigi firma kell osutus huviliste seas populaarseks ei ole seda siiski suurem rahvusvaheline edu saatnud. 
Loe lähemalt Kahvlist

Samsung esitles nõgusaid 4K telereid

Samsung esitles CESi messil täna oma esimesi laiatarbekasutuseks mõeldud nõgusaid ülikõrge eraldusvõimega (UHD/4K) telereid ning tutvustas oma 2014. aasta nõgusate ja UHD telerite esinduslikku tooteportfelli. Uute toodetega soovib Samsung kindlustada oma liidripositsiooni ja näidata suunda innovatsioonile, kujundusele ja sisule kogu elektroonikatööstuses. 
Loe lähemalt Kahvlist

Samsung tutvustas Galaxy NotePRO ja TabPRO tahvelarvuteid

Samsung avalikustas juba CESi esimestel päevadel ilmsiks tulnud uued tahvelarvutid Galaxy NotePRO ja TabPRO. Valikusse kuulub neli seadet – 12,2 tolline NotePro ning 8,4-, 10,1- ning 12,2 tollised TabPRO tahvelarvutid. Samsung Galaxy NotePRO ja TabPRO toovad turule maailma esimese 12,2-tollise 16 : 10 suhtega WQXGA-laiekraani, mille eraldusvõime on 2560 × 1600 punkti. Samsungi sõnul on uutel displeidel suurem vaateala ning tahvlitel kergem ja õhem korpus.
Loe lähemalt Kahvlist

Veel esitlusi CES-il: