See kena asjandus võib peesitada öökapil või stereo kõrval ja vahendada muusikat igast arvutist teie elukohas, või raadiojaamadest või netipõhistest muusikateenustest.

Logitech on Squeezebox Touchi puhul kena töö teinud. Selle parim omadus on 4,3tolline mahtuvuslik puuteekraan, mis tundub sama hea kui iPhone'i ja iPadi omad. Kasutajaliides pole paraku eriti mõnus, eriti üksikute rakenduste siseselt. DVICE'i ajakirjanik püüdis näiteks Pandorat paigaldada ega leidnud kuidagi menüüvalikut jaamade muutmiseks.

Pandora on siiski kõigest algus. Logitechil on Squeezebox Appsi kanalis tosinaid võimalusi muusika ja muu kraami toimetamiseks pilveteenustest teie kõrvadesse. Esindatud on tavapärased kahtlusalused nagu Rhapsody, Shoutcast, Sirius Internet Radio ja Napster. Esindatud on koguni tema kõrgeausus isiklikult, Facebooki rakendus. Loodame, et see agregaator on algus millelegi suuremale.

Ka pealkirjas mainitud äratuskella-aspekt on tasemel. Määrata saab eri päevi ja mitmeid alarme, eri tüüpi helidest rääkimata. Kasvava valjusega äratuse helitaset saab ka reguleerida.

Väljunditega on samuti kõik korras. Tahaossa saab ühendada paar RCA konnektorit, et panna Squeezebox Touch suhtlema stereosüsteemiga (ka optilised või koaksiaal-audiopordid on olemas).

Seade ei piirdu internetiraadiojaamadega. Oma arvutisse väikese apleti paigaldades leiab see üles ka kõvaketastel asuva muusika, et seda üle võrgu (802.11b/g) Squeezebox Touchis esitada. Äratuseks saab koostada mängukava.

Arvutinõuded on 733 MHz Pentium, 256 MB muutmälu, 100 MB kõvakettaruumi, Windows 2000/XP/Vista/7 või MacOS X alates 10.3 või Perl alates 5.8.3.

300dollariline hind (hetkekursi alusel 3460 krooni) on kellraadiole kõrge hind, aga mugav puutetundlik ekraan, helikvaliteet ja kaugjuhtimispult teevad sellest omamoodi põneva asjakese.