See oleks FB kasutajate poolt ammu oodatud ja arendajatelt palju küsitud võimalus suvapostitust või selle sisu avalikult taunida. Seni saab vaid kiita (like), kommenteerida või edasi jagada.

Facebooki esindajad on selle lisamisele ammu mõelnud, aga siiski seni ilma läbi ajanud, sest ei taha Mark Zuckerbergi sõnul "lasta keskkonnal Redditi sarnaseks muutuda".

Kokkuvõttes otsustas Näoraamatu tiim siiski millegi positiivsema ja seega glamuursema kasuks, nii et dislike'i asemel tekib Reactions.

See on võimalus postituse/sisu suhtes mitmeid erinevaid reaktsioone välja näidata, mis toimub animeeritud pildikeste ehk emojide abil.

Hetkel pole see kättesaadav kõigile, vaid testi mõttes ainult Hispaanias ja Iirimaal asuvatele näovihiklastele.

Forte seda omalt poolt ei soovita, aga kes väga tahab, võib kasutada ju proksi abi, või muud tarkvaralist nippi, et Reactionsile mujalt ligi saada. Sellised nipid muudavad piirkondlikud "lukud" tänapäeval üsna mõttetuks, eriti taolise uuenduse puhul.

***

Facebookil on tänavuse augusti seisuga 1,18 miljardit aktiivset igakuist kasutajat.

Mark Zuckerberg on sotsvõrgustikku käigus hoidva samanimelise ettevõtte kaasasutaja, tegevjuht, juhatuse esimees ja tuntuim esindusisik.