Kuna mängimiseks sobilikku arvutisse on rohke RAM-i (muutmälu) lisamine kerge ja see võib olla suhteliselt soodne, siis pole ime, et tänapäevane mänguarvuti võib sisaldada näiteks 16 või isegi 32 GB muutmälu.

Eri tootjad loovad ka muutmälu valmiskomplekte, et arvuti kokkupanemise või täiendamise huviline ei peaks tingimata sobivate moodulite valimise ja ükshaaval paigaldamisega aega raiskama.

G.Skill pakub nüüd aga eriti vinget komplekti, mis paneb ilmselt igaühe ahnelt neelatama, kes kunagi arvutiga mängimist tõsiselt võtnud.

Ripjaws V nimeline pakkumine sisaldab 128 GB DDR4 muutmälu, kaheksa 16 GB moodulit ilusti üksteise kõrval, mis on kiirendatud taktsageduseni 3000 MHz ja pakub mõnusaid latentsusaegu CL14-14-14-34 CAS.

Taiwani firma G. Skill toodab andmekandjaid, mälusid ja mänguvarustust. Ripjaws V on nii jõuline, et sobiks mängumaani asemel ilmselt paremini isegi nendele, kes graafikat toodavad või lasevad arvutil teadusarvutusi sooritada.

Toode ilmub jaanuari lõpus ja hind pole veel teada, aga ilmselt võib see olla 1000 USA dollari kandis.

G.Skilli eelmine sarnanes liigas asuv pakkumine (128 GB, DDR 4, 2400 MHz) maksis nimelt 800 dollarit.

Tahtmata kellegi pidu rikkuda, tuleb siiski möönda, et nii palju ja nii kõrge taktsagedusega muutmälu üks eeskujulik mänguarvuti siiski ei vaja. Ka ligilähedaselt mitte.

Samas poleks Ripjaws V muidugi mingi fantastiliselt kallis toode. Kui eriti edev mänguarvuti kokku panna, siis see poleks ikka tõenäoliselt kõige kallim osa süsteemist, heal juhul jõuaks esikolmikusse.