Battlefield V

Battlefield V on tõenäoliselt see EA mäng, mille üle enne selleaastast E3 enim on arutatud. Mäng toob väidetavalt tagasi mängija poolt lahingutegevusega lõhutava keskkonna, mis peaks tuntud olema Battlefield: Bad Company mängust. II maailmasõja-aegses keskkonnas aset leidvas mängus saavad näiteks tankid hävitada erinevaid rajatisi, mis muudab niisama passimise raskemaks ning tõstab niigi kiire mängu tempot veelgi.

Mängule lisandub ka varem välja lubatud battle royale mängurežiim, mille kohta lubati peagi rohkem infot jagada.

EA rõhutas veel, et mängus ei tule ei hooajapääset ega ka mingisuguseid avatavaid kaste, kust digitaalsisu mikrotehingutega juurde saab, mis on EA-d arvestades võrdlemisi üllatav.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Uue Star Warsi mängu tegevus leiab aset Revenge of the Sith-i ja A New Hope, ehk Star Warsi kolmanda ja neljanda osa vahel. Kel vaja meelde tuletada, mis sel ajal filmis toimus, siis märksõnana võib mainida, et impeerium tegeles jedide aktiivse jahtimisega. Mängu arendaja Respawni sõnul saab uues mängus loomulikult mängida jedina ning käsitseda valgusmõõka. Mäng peaks müügile tulema järgmise aasta jõuludel.

Star Wars Battlefront II

Eelmisel aastal ilmunud Star Wars Battlefront II suhtes oli uudis see, et EA plaanib välja tuua hulga uut sisu. Näiteks tutvustati uut meeskonnapõhist mängurežiimi ja täheristleja game mode-i. Lisaks tekitati juurde alavallutuse mängurežiim (CtF). Peale uute mänguvõimaluste ilmuvad uuendusega mängu ka varasemalt sealt puudunud olulised tegelaskujud, kelle üle on võimalik kontroll haarata nagu Kindral Grievous, Obi Wan Kenobi ja Anakin Skywalker.

Unravel Two

Nunnu seiklusmäng, kus lõngast tehtud olendid mööda maailma ringi tatsavad on tagasi. Mängul on seekord aga kaksimängurežiimi fookus ning eeldab, et kaks mängijat teeksid omavahel koostööd kui nad niitipidi kaljuäärtel kõlguvad. Mängu saab aga väga edukalt ka üksi mängida ning see on saadaval juba praegu.

Sea of Solitude

Tumedatele teemadele keskendunud Sea of Solitude on seiklusmäng, mis arutleb depressiooni ja üksinduse teemadel. Treileri järgi on mäng ka ise üpris masendav. Tegemist on indie-mänguga, mille loojaks on Saksamaal paiknev Jo-Mei Games stuudio. Mängu peaks ilmuma järgmise aasta alguses.

Command & Conquer: Rivals

Kui Bethesda tuli välja Elder Scrollsi mänguga mobiiliseadmetele, siis tundub, et ühe klassikalise mänguseeria suhtes on mobiilsete seadmete teed läinud ka EA. Nimelt tuleb uus C&C mäng välja mobiiliplatvormil. Mäng ise näeb välja suhteliselt sarnane nagu tavaline Command and Conquer ikka: kiire reaalajas toimuv strateegiamäng.

Anthem

Anthem on Battlefield V kõrval tõenäoliselt üks oodatumaid EA mänge hetkel. Tegemist on action-rollimänguga, mille tegevus keskendub suuresti välise ülikonna efektiivsele kasutamisele. Javelini-nimeline ülikond võimaldab kasutajal põhimõtteliselt klassi vahetada - näiteks võimaldab mõni ülikond kaitset rünnakute vastu, mõni ülikond teeb mängija kiiremaks ja nii edasi. Huvitav on see, et mängusisu kirste sellesse mängu ei tule, kuid mängijatel on täielik võimalus oma ülikonda isikupärastada. Mäng tuleb välja järgmise aasta 22. veebruaril.


Eriti dramaatiline FIFA 19 treiler

Last, but not least. Paljude vutifännide lemmikmäng FIFA 19 tuli seekord välja eriti dramaatilise Cristiano Ronaldo-keskse treileriga. Mäng peaks välja tulema 28. septembril sellel aastal.