Tuleb välja, et selline reaalsus ei ole enam kaugel. Doppler Labs on välja töötanud spetsiaalsed kuularid Here, mida kandes on võimalik kontrollida, milliseid helisid ümbritsevast maailmast kuulata ning milliseid mitte, kirjutab Digitark.ee.

Lühidalt öelduna kujutab süsteem endas kahte kuularit, mis pannakse kõrva nagu tavalised kõrvaklapid, kuid erinevalt tavalistest klappidest on Here mõeldud spetsiaalselt selleks, et hoolitseda sinu live-audioelamuste eest.

Kui soovid muu maailma helisid maha keeramata nutva lapse häält vaiksemaks keerata, siis need kuularid annavad sulle selleks võimaluse. Kui soovid kontserdil olles muusikaelamust suurendada ja bassi peale keerata, siis ka seda võimaldavad Here'i kuularid teha.

Here'i kuularite juhtimine käib läbi nutiseadmerakenduse, millesse on teatud igapäevasituatsioonid – nagu nuttev laps ja lennukimootorimüra –, eelnevalt sisse programmeeritud, kuid lisaks on võimalik vastavalt vajadusele sagedusi jooksvalt muuta.

Sisuliselt on rakenduses ekvalaiser, millega saab peale keerata bassi, erinevaid efekte ja muud olulist muusika personaalseks nautimiseks – nagu kodusel muusikakeskuselgi.

Here'i kuularid on mõeldud siiski ainult ümbritsevate helide töötlemiseks ning need ei ühendu telefoni või muude seadmetega, et neist muusikat mängida.

Mõlemad kuularid on juhtmevabad ja töötavad ühe laadimiskorraga umbes 6 tundi.

Kui võimalus ümbritseva maailma helidega mängida ka sinule huvi pakub, siis vaata lähemalt Kickstarteri lehelt.