Kuigi enamik eestimaalastest on telepildi vaatamiseks sõlminud lepingu mõne tasulise teenusepakkujaga, vaatab veerand elanikkonnast telerit selle eest igakuist tasu maksmata.

"Paari aasta eest toimus üleminek digitaaltelevisioonile ja sellega seoses liitusid paljud erinevate teenusepakkujate tasuliste pakettidega. Praegu on rahva seas aga levinud arvamus, et ilma tasu maksmata ei ole võimalik üldse telepilti näha," kommenteeris AS Levira võrguteenuste divisjoni direktor Tarmo Osman.

Tema sõnul on tegelikult kõikjal üle Eesti võimalik tasuta telepilti vaadata.

"Selleks, et vaadata enimvaadatud Eesti teleprogramme nagu ETV, ETV2, Kanal2, TV3 ja TallinnaTV on vaja vaid digiboksiga telerit ja sobivat antenni - ühtegi lepingut sõlmima ega igakuist tasu maksma ei pea," selgitas Osman.

"Levira poolt läbi viidud uuringu tulemused näitavad, et inimeste teadlikkus Digilevi TasutaTV võimalusest võiks olla suurem, kuna rohkem kui 40% küsitlustest ei teadnud tasuta televisiooni vaatamise võimalusest.

Kindlasti on praeguste tasuliste teenustepakkujatega lepingu sõlminute seas neid kliente, kelle soove ja vajadusi rahuldaks ka Digilevi TasutaTV teenus, olgu selleks kasvõi suvilate ja maakodude omanikud," kinnitas Osman.

Foto: tootja

Levira võrguteenuste divisjoni direktori sõnul on Digilevi TasutaTV kasutajate hinnangul lahenduse eelisteks igakuise tasu puudumine ja piisav kanalivalik.

"Alates tänasest saab igaüks veebilehel tasutatv.ee kontrollida, kas Digilevi TasutaTV levib ka tema kodus või suvilas ja milliseid seadmeid tal selle teenuse kasutamiseks vaja on.

Teenuse kasutamiseks ei ole vaja lepingut sõlmida, kuid registreerunud kasutajal on olulisi eeliseid, mistõttu ootame kõiki Digilevi TasutaTV kasutajaid end meie veebilehel registreeruma ja saama osa neile laienevatest soodustustest.

Registreeritud kasutajaid ootavad soodustused seadmetele meie koostööpartneri Euronics poodides, lisaks pakume neile tasuta kliendituge ja soodustusi antennide paigaldamisel," kommenteeris Osman.

Foto: tootja

Digilevi TasutaTV on tavaantenniga vaadatav digitaalne televisioon, kus AS Levira pakub üle Eesti võimalust tasuta jälgida kõige populaarsemaid telekanaleid.

Digilevi TasutaTV-ga saab vaadata telekanaleid ETV, ETV2, Kanal2, TV3, Tallinna TV ning France 24.