Kahe erineva protsessoriga arvuti jooksutab Inteli protsessoril uut Windows 7 ja ARM-protsessoril hetkega käivituvat Linuxi operatsioonisüsteemi, vahendab EETimes.

Uue Latitude'i juures on Dell pööranud tähelepanu kõikvõimalikele traadita ühendusele, sealhulgas on aku laadimiseks välja töötatud juhtmevaba induktsioonlahendus.

ARM-i edu mobiilseadmete maailmas (enamik nutitelefone ja mobiilseadmeid kasutavad ARM-tuumadega protsessoreid) on ettevõttel ajanud hamba verele ja järgmiseks sihtmärgiks on võetud minisülearvutite turg.

ARM tutvustas ka uut Cortex-A9 MPCore kuni 2GHz võimsusega protsessoridisaini. Esimesed Cortex-A9 protsessorid jõuavad turule veel sel sügisel ja on võrreldes Inteli Atom-protsessoritega voolutarbe suhtes vähenõudlikumad ja kaks korda pisemad.

ARM-protsessoriga töötav arvuti tarbib Inteli protsessoritega seadmetega võrreldes kordades vähem voolu, mille tõttu seadme akutoite tööaeg märgatavalt pikem.

Kahe erineva protsessoriga arvutite lahendusele on toetust avaldanud teisedki arvutitootjad ja peatselt võivad sellised arvutid osutuda üpris igapäevaseks.