See on täpselt 0,4 mm õhem, kui meie poolt kiidusõnad pälvinud Sony Xperia Z3 Compact, kirjutab Photopointi ajaveeb.

Kui teater algab puhvetist, siis tahvelarvuti teatavasti ekraanist ning Dell siin häbenema ei pea – 2560 x 1600 on 8,4-tollise tahvelarvuti jaoks enam kui suurepärane resolutsioon.

Igati kiiduväärsed on ka Inteli Moorfieldi SoC (süsteemikiip) Dual Atomi protsessoriga, 2 GB DDR3L muutmälu, 16 GB SSD-sisemälu (laiendatav SD-kaardi abil) ning Android 4.4 KitKat.

Koostekvaliteedilt ja materjalidelt (alumiiniumist unibody, klaas jm) meenutab uus Delli tahvel Apple'i legendaarseid iPhone'e ja see on juba väga kõva sõna.

Uue tahvli põnevaim osa on hoopis kaamera(d) koos Inteli tehnoloogiaga Real Sense. Nimelt on tahvli tagaküljele paigutatud kokku kolm kaamerat.

Koos spetsiaalse tarkvaraga võimaldab see näiteks foto pildistamisjärgset fokusseerimist ning muid põnevaid efekte. Asjatundjale tuleb see asi tuttav ette juba HTC M8 One'i juurest.

Toote edasine edu sõltub nüüd ainult hinnast, mida Dell seni veel avaldanud pole. Kui see jääb ekspertide hinnangu kohaselt alla 400 dollari, siis on oodata uut menukit, kui hind küündib aga pigem 600 tuuri, siis täieneb ajaloo prügikast Delli järjekordse innovatiivse tootega.