New York Timesi ajakirjanik võttis näituse kokku sõnadega: „kõigepealt läheb tükk aega, et hakkad vahet tegema 2007 aasta näitusega — kui möödunud aastal esitles Panasonic suurimat LCD televiisorit, mis oli 103 tollise diagonaaliga, siis sel aastal näitas firma 150 tollise diagonaaliga suurimat LCD telerit“. Eelpoolöeldu iseloomustab ka üldist seisu — ei midagi väga jalustrabavat ja tõelisi ohhhe ja aaaaahhhe on oodata alles Macworld Expolt.

Consumer Electronic Show oli tõeliselt suur, näidati sadu suure ekraaniga televiisoreid, sädelevaid mobiiltelefone ja hunnikute viisi autoelektroonikat. Järgnevalt valik tänavuse väljapaneku silmapaistvamatest tehnoloogisaavutustest.

Sony XEL-1. Väike 11 tollise ekraaniga OLED televiisor oli suurim üllatus. See on kõige õhem televiisor maailmas, ekraani paksus on 3mm ja kontrastisuhe on 1:1 000 000. Tava LCD teleritel on see 1.20 000. Kes näeb nimet ekraani jalustrabavat pilti, saab aru ka selle 2500 $ hinnast.

Parrot DF7700 digitaalne pildiraam. Kui varasemalt oli tegemist, kuidas pildid kaamerast digitaalsesse pildiraami jooksma saada, siis sellel raamil on oma telefoninumber. Kui keegi perest teeb oma mobiiliga foto suurest hiina müürist, siis loetud sekundite pärast saab ülejäänud pere seda koduses Eestis juba vaadata.

Panasonic DVD-LS86. Tegemist on 8,5 tollise ekraaniga kaasaskantava DVD mängijaga, mis suudab ühe patareijooksuga pilti näidata 13 tundi järjest. Seejuures on ta samade mõõtmetega kui ülejäänud kaasaskantavad DVDmängijad.

Garmin NUVI 800. Garmini kõrgema klassi GPS autoseadmel on konkurentidest palju täiuslikum häälkäsklustega juhtimise mehhanism.

Veel juhib NY Times tähelepanu Sony Rollyle, HD video traadita edastamise seadmetele ja Flashmälu kõvaketastele.