Rakendus Print Your Days 

Canon on loonud uue Facebooki rakenduse Print Your Daysi, mis võimaldab pilte ilma muu tarkvara vahenduseta otse selles keskkonnas redigeerida ja printida. See Facebooki võrgu kaudu kasutatav rakendus sisaldab tööriistu, millega kasutaja saab automaatselt muuta fotode kujundust ja luua unikaalseid, kuni viiest fotost koosnevaid fotokollaaže.

Olemas on ka erinevad stiili- ja redigeerimisvalikud, sealhulgas raamid ja lõikevahendid ning pealkirjade ja värvikate fotoefektide, näiteks populaarse vanaaegse mulje jaoks seepia tooni lisamise võimalus. Kollaaži saab kaunistada 24 värvilise taustavalikuga, mille seas on nii lõbusaid sporditeemasid, triipe kui ka naturaalsemaid muru ja korgi valikuid.

Lisaks võimaldab rakendus Print Your Days Facebookist ka sõpradeii üleslaaditud pilte printida. Rakenduse esmaversioon on ingliskeelne.

Tarkvaraplatvorm My Image Garden

Uus PIXMA printimistarkvara My Image Garden muudab Canoni printimis- ja skannimistarkvara vahel navigeerimise lihtsaks. My Image Gardeniii on universaalne platvorm kõikidele alates 2010. aasta sügisest turule tulnud PIXMA printeritele. Selle näol on kogu Canoni PIXMA printeritele mõeldud tarkvara ühendatud ühte mugavasse kasutajaliidesesse. Uute funktsioonide seas on ka automaatne soovitusfunktsioon Automatic Suggestion, mis otsib kasutaja arvutisse salvestatud pilte ja kuvab unustusehõlma vajunud pildid ekraanil slaidiesitusena. Seejärel on võimalik pilte rakenduse My Image Garden abil redigeerida ja printida. Automaatse paigutuse funktsioon Automatic Layout kasutab piltide sortimistehnoloogiat, et pilte tuvastada ja automaatselt parimat paigutust soovitada. Näotuvastustarkvara tuvastab fotodel olevad näod ja grupeerib pildid automaatselt, muutes konkreetsetest sõpradest ja pereliikmetest tehtud fotod kergesti leitavaks.

Uus sisu ja kasutuskogemus CREATIVE PARK PREMIUMiga

Canoni uuelt tarkvaraplatvormilt My Image Garden ligipääsetav keskkond
CREATIVE PARK PREMIUMiv võimaldab prinditavaid kaarte, paberkäsitöid, kalendreid ja muid paberprojekte tasuta alla laadida ja koostada. See hõlmab juurdepääsu ka tuntud fotograafide ja kunstnike eksklusiivsele pildi- ja kunstikogule ning populaarsete tegelaskujude piltidele. Lisaks on keskkonda CREATIVE PARK PREMIUM täiendatud ka uue ja lihtsalt kasutatava pildiselekteerimisprotsessiga, mis võimaldab ühe kasutajaliidese abil pilte nii kuvada, alla laadida kui printida. 

Uuendatud CREATIVE PARK PREMIUM sisaldab nüüd ka uut sisu, näiteks kalendrite loomiseks kasutatavaid atraktiivseid fotosid ja käsitöömalle National Geographicult. NASA pakutav uus sisu hõlmab aga erinevaid kosmosesüstikute prinditavaid malle 3D-mudelite loomiseks.