Brittide lembus digitaalse elustiili vastu on leidnud tehnikaajakirjanduses juba piisavalt kajastamist. Laiemalt teadmata on ehk see, millise entusiasmiga on arvutikasutusse ja internetis surfamisse sukeldunud vanem keskiga.

Dadooda.com hiljutise uuringu põhjal on keskmine viiekümnenda eluaasta piiri ületanud Suurbritannia elanik nüüd "sada protsenti arvutitaiplik" ning veedab 26 tundi nädalas internetis.

Üle-viiekümnesed veedavad e-kirjavahetusega tegeledes, netipangas või netis šopates 1369 tundi ehk 57 ööpäeva aastas.

Rohkem kui pooled silver surferid (nagu meie allikaks olnud Newslite'i uudise autor neid vaimukalt kutsub) tunnistasid, et internet teeb nende elu kergemaks. Kaks kolmandikku kiidavad igapäevaste toimetuste sooritamist võrgus, mis tekitab rohkem aega muidu hängimiseks. Enamik kasutab netti mõistagi ka laste või lastelastega suhtlemiseks (kiirsõnumivahetus, e-kirjad, sotsiaalvõrgustikud, Skype).

Veebis surfamine mõjub üle-viiekümneste tervisele kokkuvõttes hästi. Hoopis vastupidist tulemust on näidanud Dadooda andmetel keskmiselt 21aastaste uurimine, kes muutuvad interneti ülekasutamisest pigem depressiivsemaks.