Nende uus pakkumine glamuurijanusele tehnikafiilile on BeoVision AvantTV.

See on 55-tollise ekraanisuurusega UHD-teler (kuvab 4K-resolutsiooniga pilti ehk neli korda rohkem piksleid kui täis-HD puhul).

Taolised "väikesed" UHD-telerid on veel üsna uus nähtus ja teised tootjad püüavad nende abil 4K-seadmeid pigem hinna poolest massisõbralikumaks muuta.

Bang & Olufseni puhul aga muidugi ei üllata, et 55-tollise UHD-teleri hinnasildil seisab ligi 8000 dollarit (~5820 eurot).

Põhilisele müügiargumendile viitab juba reklaamlause The One That Moves – elamuse muudab täielikuks motoriseeritud alus, mis seadet positsioonib, et vaataja saaks alati parima vaatenurga valida.

Paraku tuleb alus eraldi juurde osta – hinnad algavad 895 dollarist (~650 eurot).

BeoVision AvantTV põhinäitajaid:

* 55-tolline ekraan (UHD, taustvalgustusega LED, 3D),
* kuus HDMI-sisendit, millest viis UHD-toega,
* kaks USB-porti,
* võimalus ühendada külge välised kõlarid,
* juhtmeta heliedastuslahendus, mis suhtleb Bang & Olufseni uue juhtmeta kõlarikomplektiga.

UHD-telerid on kallid. Ka "väikesed" 55-tollised UHD-telerid on veel piisavalt kallid, et Bang & Olufseni hind enam-vähem "inimlik" tunduks.

Kui aga arvestada, et samas tooteklassis on 4500 euroga saadaval Samsung Curved UHD TV (nõgus ekraan, 65"), mis võib hetkel olla ihaldusväärseim 4K-seade üldse, on karta, et B&O pakkumine saabus pisut liiga hilja.

Jah, ma saan aru, et Samsungi ja B&O klientuur ei pruugi väga kattuda. Aga kuna UHD-telerid on seni siiski luksuskaup, sealhulgas mainitud 65-tolline Curved, ei tundu eelmises lõigus toodud võrdlus üldse kohatu.