24. septembril jõuab New Yorgi filmifestivalil maailma ette film "The Social Network", mis räägib Facebooki asutajate elust, kesksel kohal loomulikult Mark Zuckerberg, kes on kujunenud lausa dollarimiljardäriks.

Filmiga on seotud üsna silmatorkav seltskond, kaamera ees astuvad üles näiteks peamiselt poplauljana tuntud Justin Timberlake (Facebook Inci president Sean Parkeri rollis) ja Hollywoodi noorema põlve esindajatest üks andekamaid tegijaid, Jesse Eisenberg (Mark Zuckerbergi osas).

Veel üllatavam on režissöörivalik: ei keegi muu kui kultusliku mainega David Fincher, kelle täispikkade linalugude nimekiri räägib enda eest. Valmimise järjekorras: "Alien 3", "Se7en" ("Seitse"), "The Game" ("The Game - soovid mängida?"), "Fight Club" ("Kaklusklubi"), "Panic Room" ("Paanikatuba"), "Zodiac" ("Sodiaak") ja "The Curious Case of Benjamin Button" ("Benjamin Buttoni imeline elu").

Kas selline film pakub Delfi lugejatele huvi või on Hollywoodi inimesed seekord tõesti päris ära pööranud? Või jääb tõde kuhugi vahepeale? Andke teada, sest meid kangesti huvitab!

Pikemaid mõtisklusi ootame meiliaadressile rahvahaal@delfi.ee, kasutada võib ka lehe vasakul servas olevat Rahva hääle vormi.

Fotosid ootame meiliaadressile rahvahaal@delfi.ee. Kui registreerid end rahvaajakirjanikuks, võid eriti hea foto eest võita ka preemia!