Ilmselt peab arvutihiiglane maailmavallutusplaane, sest midagi uut oli neil pakkuda peaaegu igas esindatud tootegrupis, kirjutab Photopointi ajaveeb.

Tootevalik oli samavõrd avar kui üllatav. Kuigi pole ühtegi teadet selle kohta, et ASUS kasutaks lapstööjõudu, siis nende uudistooteid (ehk siis tootearendust ja turundust) vaadates torkab küll silma teatud lapselik fantaasiamäng.

Olgu selleks siis kosmoselaevakujuline arvutihiir või nende tooteseeria Transformer, mis on oma nimegi ju saanud populaarsest lastefilmist.

Üks huvitavamatest ja ka kentsakamatest uudistest oligi (vähemalt selle loo autori jaoks) Transformer Book Trio, mis põhimõtteliselt koosneb 11,6-tollise 1080p ekraaniga tahvelarvutist ja dokk-klaviatuurist.

Ühesõnaga: tahvelarvuti ja sülearvuti hübriid. Aga nagu sellest veel vähe oleks, nii on Trio Book veel hübriid ka teisest küljest. Nimelt jooksutab ta kahte operatsioonisüsteemi – Android Jelly Bean ja Windows 8.

Opsüsteemide vahetamiseks on dokil olemas füüsiline nupp. Siin on aga väike kavalus – nupp töötab vaid siis, kui tahvel on sisestatud dokki, s.t väljaspool seda töötab tahvel ainult Androidiga.

Nii ongi oma protsessor nii tahvlil (Inteli 2 GHz Atom Z2580) kui dokk-klaviatuuril (Core i7-4500U), klaviatuuris istub terabaidine kõvaketas ning tahvlis peitub 64 GB välkmälu. Loomulikult on eraldi ka akud (tahvel 19 Wh, klaviatuur 33 Wh).

Muuseas nimes sisalduv Trio peaks tähendama seda, et lisaks tahvel- ja sülearvutile on Transformer Book Trio ka täisväärtuslik lauaarvuti.

Transformeri-seeria värskeimat vägilast võib tegevuses näha Computex 2013 ajal valminud Engadgeti videos: