S9+ kaamera saab esimesena DxOMarki ajaloos hindeks 99/100. Seni hoidis esikohta viie kuu eest ilmunud Google Pixel 2, mille skoor oli 98/100 ja mis jäi nüüd teiseks.

Kolmandat-neljandat kohta jagavad hetkel Apple iPhone X ja Huawei Mate 10 Pro, mõlema skoor 97/100. Viiendaks-kuuendaks jäävad Apple iPhone 8 Plus ja Samsung Galaxy Note8, mõlema tulemus 94.

Testitulemused sõltuvad muidugi ka testijatest ja hinnanguid on erinevaid, aga DxOMark on laiemalt hinnatud, nii et nende testitulemused ületavad ka uudisekünnise teistel tehnoloogiauudistesaitidel.

DxOMark ütleb, et S9+ kaamera osas mingeid päris nõrkusi ei oma. See teeb head tööd nii pildi- kui ka videorežiimides ning kõigis valgus- ja muudes oludes. Kui lisada üks parimaid telefonisuume ja võimekas bokeh, siis on Samsung kohe aasta alguses kõrged standardid paika pannud.

Nagu tippmudelite puhul tavaline, pakub S9+ ridamisi uuendusi, aga enamike puhul pole kindel, kas neist laiemale kasutajaskonnale ka reaalset kasu tõuseb. Näiteks toetus enam kui gigabiti (1 Gbit/s) kiirusele LTE andmesidele ja 400 GB suuruse failiruumiga mälukaartidele.

Küll aga võib kindel olla, et S9+ kaamera pakub pildi ja video tegemise lusti kõigile telefonihuvilistele, kes sellele realistlike ootustega lähenevad (telefon pole siiski päris digipeegel, eks ole).