Klaar on, et 21. sajandil peab kuidagi ju lastele arvutitega seonduvad põhitõed selgeks tegema. Ja kui kusagilt IT-tehnikat võtta pole, siis tuleb kasutada vanemaid meetodeid.

Piltidel on tahvlile joonistatud Microsoft Wordi tekstiredigeerimisaken. Nagu Akoto (kes kasutab sotsiaalmeedias teist nime kasutab, nagu paljud õpetajad) kirjutab, on infotehnoloogia õpetamine Ghana koolides küll väga naljakas, aga "ma armastan oma õpilasi, nii et pean tegema, mida suudan, et neile selgeks teha, mida ma õpetan."

Arvutiõppeeksam tehti Ghanas kohustuslikuks aastal 2011. 14-15 aastased peavad eksami edukalt läbima, et keskkooli pääseda. Ent koolis, kus Akoto õpetajaks on, pole ikka veel arvuteid. Nagu Gizmodo kirjutab, on Ghana era- ja üldhariduskoolide varustatuse vahe erakordselt suur.

Tehnoloogiaettevõtja Rebecca Enonchong kutsus Twitteris Microsofti üles koolile hädavajalikke tarvikuid saatma. Microsoft Africa lubas seda ka teha, nii et ilmselt saavad lapsed varsti eksamiteks valmistuda juba mõnevõrra modernsemal teel.