Nõustud kiirelt ja kutsud sõbrad külla, et saaksid neile "oma" uut telerit näidata? Kui hind ei olnud sinu jaoks veel piisav argument, siis lisame juurde märgusõnad 65 tolli, 4K, 3D ja nõgus ekraan. Kas nüüd oled ära võlutud?

Tuleb tõdeda, et minu jaoks ei olnud need argumendid piisavalt atraktiivsed, et silmad läheksid kohe kilama ja suu hakkaks vett jooksma, kirjutab Kiip.ee.

Enne teleri Eestis müügilejõudmist korraldas Samsung eksklusiivse ürituse, kuhu olid kutsutud kohale prominendid ning valitud ajakirjanikud. Pärast teleriga lähemalt tutvumist nõustusin seda testima.

Vaid loetud päevad hiljem oli kuller teleriga kohal. Lahtipakkimisel avastasin, et 65 tollise teleri kohta on see üllatavalt kerge. Kergusest hoolimata tuleks teleri ülesseadmisel leida appi mõni sõber, kes aitab füüsiliselt suurt pildikasti kastist välja tõsta, külge kruvida jalg ning tõsta ta telerialusele.

Teise inimese olemasolu on enamikel juhtudel kindlasti vajalik. Kuna telekas on nõgus, ei tohi seda lauale ekraanipidi asetada, nõnda võib ekraani katki teha.

Pärast jala külgemonteerimist ning alusele asetamist tahtsin teleriga ühendada Chromecasti, arvuti, Elioni digiboksi ja Xboxi. Ei tea, kuidas, aga olin ära unustanud, et ühtegi HDMI, USB või mõnd muud sisendit sel telekal ei olegi.

Nimelt ühendatakse kõik kaablid (v.a toitejuhe) eraldi boksi, mis on teleriga ühendatud spetsiaalse kaabli abil.

Mulle sobis see variant isegi paremini, sain boksi peita telerist kaugemale. Tänu sellisele lahendusele saab kõik erinevad boksid ja seadmed peita ühte kappi ära ning tekitada telerialuse alumistele riiulitele näiteks 3D-filmide kollektsiooni.

Loe täisteksti saidil Kiip.ee.