Pärast Samsungi kella turulejõudmist otsustas teinegi Lõuna-Korea tehnikatootja hakata sarnase funktsionaalsusega fitness-kella tootma, kirjutab Kiip.ee.

LG Lifeband Touchil on 0,91-tolline 128 x 32 resolutsiooniga puutetundlik OLED-ekraan ning erinevate andurite abil mõõdab ta kasutaja poolt läbitud distantsi, kiirust, sammude arvu ja kulutatud kaloreid. Lisaks kuvatakse ekraanil nutitelefoni tulevad kõned ning seadmelt saab valida telefonis mängitavat muusikat.

Erinevalt Samsungi analoogsest tootest lubab LG, et nende fitness-kell toimib kõigi Androidi ja iOSi seadmetega, kuhu on installitud LG Fitness rakendus. Seade ühendub telefoniga Bluetoothi abil.

Esimest korda puutusin LG Lifeband Touchiga kokku mõned kuud tagasi. Toona ei pööranud ma seadmele erilist tähelepanu, kuna LG esindajad ütlesid kohe, et see toode ei ole veel päris valmis ning müügile ei ole seda veel niipea oodata.

Sellest hoolimata alustati mõned nädalad hiljem fitness-kella müüki valitud regioonides. Tänaseks on Lifeband jõudnud ka Eestis müügile.