Techspoti hinnangul moodustasid eelmisel aastal "Troonide mängu" episoodide alla laadimised lausa 17 protsenti kõigist pahavaraga nakatanud telesarjade allalaadimistest. Peamiseks põhjuseks on siinkohal loomulikult sarja populaarsus. Kokku leidis viirustõrjeettevõte Kaspersky, et sarja piraatosadega on jagatud lausa 33 erinevat tüüpi allalaetavat pahavara ning vähemalt 9 986 erinevat nakatunud faili.

Seejuures tasub silmas pidada, et eelmisel aastal isegi ei ilmunud ühtegi "Troonide mängu" uut osa. Ometigi sai Kaspersky hinnangul läbi sarja piraatosade arvutisse viiruse vähemalt 20 934 kasutajat. 2017. aastal sai pahavara oma arvutisse aga lausa 42 330 inimest, ka nakatanud faile oli toona rohkem, neid ringles veebis umbes 19 000.

Lisaks selgus raportist, et oma uudishimu tasub ohjata ning eriti ettevaatlik tasub olla sarja kõige esimese ja kõige viimase osaga, kuna küberkriminaalid kasutavad inimeste kannatamatust ära ning just nende puhul ollakse kõige altimad alla tõmbama kõike, mida internetist leida võib. Seda isegi hetkedel, kui osa ei ole isegi ametlikult välja tulnud.

"Troonide mäng" ei ole aga ainus sari, mille puhul veebis hulgaliselt pahavara ringleb. Teisel kohal on zombiseriaal The Walking Dead, millele järgnevad Arrow, Suits ja "Viikingid". Viimase kolme puhul on aga oht nakatuda oluliselt väiksem kui esimese kahe osasid arvutisse tõmmates.