Tänavune iPad Pro on korralik tahvel nagu iPadid ikka, kuid paistab silma sellega, et sisaldab ebatavaliselt suurt hulka magneteid.

Tehnoloogisaidi Pocket-lint esindajad uurisid asja ning teatasid, et juba tagaküljel on magneteid enam kui 90.

Need on mõeldud puutepliiatsi Apple Pencil ja valikulise klaviatuuri Smart Keyboard kinnihoidmiseks, aga kuna neid on nii palju, siis saab tänavust iPad Prod pruukida sootuks ootamatul viisil.

Nimelt saab seda kasutada külmkapimagnetina – jah, paljud siiski koguvad neid –, mis teeb sellest maailma kõige kõrgtehnoloolisema külmikumagneti.

Tehnoloogiasaidi Cult of Mac esindaja proovis järele ja kinnitab: iPad Pro tõesti püsib ilusti külmiku küljes, kui see sinna paigutada.

Arvestades iPad Pro hinda ja potentsiaali töövahendina või meelelahutus-seadmena, ei tasu seda pelgalt külmiku kaunistamiseks siiski osta. Seda enam, et võimatu öelda, kui hästi see külmiku küljes püsiks – seda aitaks selgitada ainult (pikaajaline) test.

Uus iPad Pro on saadaval kahe eri ekraanisuurusega variandina, 11- ja 12,9-tollisena, hind Eestis vastavalt põhinäitajatele alates ca 910 ja 1080 eurost.