Seetõttu olin kaunikesti üllatunud, kui lugesin uudisesaitidelt, et nüüd kutsub endaga kohvitama Apple'i tippjuht - legendaarse Steve Jobsi mantlipärija Tim Cook.

52aastase mehe eraelu puudutav on avalikkusele küll tundmatu, kuid maailma "vanimat ametit" ta (hobi korras) siiski ei proovi.

Mees kutsub kohvile küll, ja nõuab selle 30-60-minutilise kohtumise eest ka kenakese summa raha. Aga asi piirdubki rüüpe ja jutuajamisega ning Cooki "honorar" läheb heategevuseks.

Erakordne sündmus leiab aset Apple'i peakorteris Cupertinos Californias. Kuna Cooki-sugusel tippjuhil on kahtlemata alati palju tegemist, pakkus mees välja ainult ühe "kohvipausi", mille saab endale õnnelik, kes nõustub enim maksma.

Keskkonnas CharityBuzz toimuv enampakkumine seadis ürituse väärtuseks 50 000 dollarit.

Uudise koostamise hetkel on osalejaid siiski juba 52 ja kõrgeim pakkumine 180 000 dollarit. Kes tahab selle üle lüüa, saab võimaluse veel 19 päeva jooksul.

Võitja ei tohi kohtingušanssi edasi müüa või uuesti oksjonile seada. Samas tohib kohale ilmuda kaaslasega (võhivõõraga kahekesi jäämine teeb ju kohmetuks!). Külalised peavad läbima turvakontrolli ja kohtumise aeg peab sobima mõlemale osapoolele.