Munster kirjeldab 9. septembril toimuvat “It’s Only Rock ’n’ roll But We Like It” üritust Wall Street’i seisukohast kui mitte-üritust. Investorid ilmselt ei arva uutest iPod Nanodest, Classicutest ja Touch’idest suurt midagi isegi kui need saavad endale kamerasilmad.

iPodide turusegment on  PiperJaffray analüütiku sõnul investorite jaoks hääbuv teema, sest nende müük aeglustub aasta-aastalt (mis on tõsi Classic ja Nano mudelite kohta, kuid möödunud kvartalis müüdi 130% rohkem Touch’e), vahendab Fortune Brainstorm Tech.

Jobsi tagasitulek on aga Wall Street’i ja Apple’i aktsiate  jaoks positiivne märk. Viimati nähti Jobsi Apple’i uusi tooteid tutvustamas 14. oktoobril 2008. aastal.

9. septembril kuuleme ilmselt uuest iTunes’i 9.0 versioonist, millesse on integreeritud sotsiaalvõrgustike võimalused. Muutub iTunes’i pood — eraldi muuskaalbumite ostmise võimalus. iTunes’isse jõuab rohkem teleseriaale ja filme ning nende vaatamise võimalusi.

Munsteri arvates jõuab iTunes’i poodi ka kuutasupõhised seriaalide ja teleshowde vaatamise võimalus ning ettevõtte toob turule tahvelarvuti, kuid järgmine nädal me sellest kõigest ilmselt veel ei kuule.