"Apple ei vahenda rakendusi, mis sisaldavad ebasobivat sisu," seisab ettevõtte teates ajakirjale Mac World.

"Kõnealusele rakendusele lisas arendaja ebasobiva sisu oma serverites peale seda, kui rakendus oli meie poolt heaks kiidetud ja rakendustepoodi jõudnud. Lisaks nõuti arendaja käest eelnevalt, et ta ebasobiva sisu eemaldaks. Ühtlasi oli tegu otsese iPhone'i arendajateprogrammi tingimuste rikkumisega ja kõnealust programmi enam rakendustepoest ei leia."

Kuuldused poe sulgemise kohta hakkasid ringlema möödunud neljapäeva 25. juuni õhtul, kui erootilisi pilte pakkuva rakenduse arendajad piirasid programmile ligipääsu eesmärgiga vältida oma serverite kokkukukkumist massiivse hulga päringute all.

Arendajate ametlikus blogis kirjutati: "The Hottest Girls rakendus on ajutiselt läbi müüdud. Meie server on äärmiselt hõivatud, sest programm on nii populaarne. Lõpetame oma rakenduse müügi, sest soovime hoida oma servereid kokku kukkumast. Neil, kellel meie rakendus juba on, saavad seda edasi kasutada."

Rakendus jõudis rakendustepoodi maikuus ja sellest sai kiiresti müügikeskkonna kõige popim bikiinides naisterahvaid näitav programm. Enne ärakeelamist olla programm pakkunud vaatamiseks 2200 palja naise pilti.