Wozniaki sõnul tuleks suured ettevõtted lahku lüüa ning seejuures ei andnud armu isegi enda lapsukesele. "Suured tehnoloogiafirmad on muutunud liiga suureks. Need on muutunud meie eludes väga olulisteks jõududeks ning on võtnud meilt ära valikuvõimalused," ütles õunafirma kaasasutaja. "Minu arust võiks isegi Apple'ist suured tükid lahku lüüa ning lasta neil tegutseda iseseisvalt," arvas ta.

Ka Woziks kutsutud tehnoloogiamaailma suurkuju näitlikustas probleemi bensiinijaamadega. "Kui mul oleks tanklakett ning ma teataks ühel päeval, et me muudame kõikide püstolite otsad ära ning need toimiks ainult meie välja toodud autoga, siis see oleks ju ilmselgelt ebaaus," sõnas ta. "Me näeme sarnast asja tehnoloogiamaailmas, kui näiteks toodetesse on sisse ehitatud rakendused, mille üle kasutajal mingit valikut ei ole."

Samas kiitis Wozniak Apple'it selle eest, et ettevõte teenib raha läbipaistvalt, müües inimestele häid tooteid, mida nad osta soovivad. Mees kritiseeris aga tugevalt Facebooki ja Google'it, tuues välja, et ettevõtted võiks pakkuda inimestele võimalust kasutada nende teenuseid näiteks kuutasu eest, ilma, et neid poolsalaja jälgitaks.

Mis siis suurettevõtteid asendada võiks? Wozniak arvab, et võtmeks võiks olla idufirmad. "Mul on hetkel neli idufirmat ning need meeldivad mulle väga. Noored ettevõtted, millel on tugev idee ning nad üritavad seda ellu viia. Ma olen väga uhke, et minu nimi on nende ettevõtetega seotud," sõnas ta.