Uuringu tulemustest lähtus, et koguni kolmandik kõigist küsitletud inimestest ootavad volditavat nutitelefoni väga ning eriti suur oli huvi Apple'i telefonide omanike seas.

Samuti uuriti, kui suur võiks olla lipulaeva ja tavatelefoni hinnaerinevus ning valdav osa vastanutest leidis, et see võiks jääda 400 ja 500 USA dollari vahele. Mis puudutas aga volditavaid telefone, siis nende puhul oldi nõus välja käima vähemalt 600 dollarit rohkem kui tavatelefonide puhul.

Vaadates aga volditavate telefonide hetkel välja käidud hindasid, mis võrreldes lipulaevadega võivad olla umbes kahekordsed ning hakkavad 2000 USA dollari juurest, näitavad uuringutulemused, et uudsete telefonide populariseerumiseks peab nende hind kõvasti alla minema. Praegu välja käidud hindade kohaselt maksavad volditavad telefonid pea 1000 USA dollarit rohkem kui lipulaevad, mis nagu näha, ei ole ostjate ootustega kooskõlas.

UBS rõhutab, et valdav osa volditavate telefonide patente on hetkel Samsungi käes ning seetõttu saab Lõuna-Korea firma olema suure tõenäosusega esimene, kes sellised telefonid turule toob. Ettevõtte hinnangul võiks Apple esimese volditava seadmeni jõuda 2021. aastal ning sama on arvanud ka teised analüütikud.

Uuringust selgus veel üks asi - kõige suurema tõenäosusega muutuvad volditavad ekraanid esmalt popiks Hiinas. Pangandusettevõtte hinnangul meenutab samuti sealt viimastel aastatel lähtunud trendi, mis on meieni toonud tohutult suured telefoniekraanid.