Uued telefonid on märkimisväärselt suuremad senisest iPhone-ide seeriast. iPhone 6 on 4,7-tollise ekraaniga, 6 Plus ehk aga lausa 5,5-tolline mürakas.

Suurem iPhone 6 P pakub kuni kaks korda pikemat aku kestvust muusika kuulamisel, video vaatamisel on aku parem 40%. Täienduse on saanud telefonide kaamerate riistvara ja tarkvara, mõlemad töötavad uue võimalusi täis iOS 8-ga.

4,7-tollise iPhone 6-e hinnad jäävad ilmselt samaks seniste iPhone 5s-i hindadega. iPhone 6P hinnad on saja dollari (ja Euroopas ilmselt saja euro) võrra kallimad. Telefonid jõuavad USA-s turule 19. septembril, ülejäänud maailmas aasta lõpuks.

iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 P

Firma tõi välja ka omaenda mobiilimaksete süsteemi Apple Pay, millega saab maksta füüsilistes poodides või teenusepakkujate juures. Esialgu vaid USAs töötav süsteem on täielikult kontaktivaba, maksmine toimub Apple'i jurues registreeritud krediitkaardiga, kuid firma ei hoia kaardiandmeid oma serverites. Samuti ei jää maksetest Apple'i süsteemi jälge.

Esitluse teises pooles tõi Tim Cook välja kauaoodatud nutikella, millega saab ka makseid teha. Kolmes versioonis ja erinevate rihmadega Watch sisaldab Apple'i poolt loodud uut kasutusliidest – kõige rohkem erineb Apple Watch konkurentidest oma tarkvara poolest. Kella äppe saab juhtida puudutustega, vajutustega ja nupust nagu klassikalisel kellal.

Juhtmevaba laadimisega kell tuleb müügile 2015 alguses ja hakkab maksma USA-s 349 dollarit.

Apple watch