Ajaveebi andmeil toimub see 10. septembril, teatab Kahvel.ee.

Kuna enamik WSJ ja All Things Digitali kõlakaid on osutunud tõeseks, peetakse mõlemaid Apple'i kontrollitud lekete avalikustamise kohtadeks.

Kõlakate kohaselt tuleb Apple sel korral välja kahe uue iPhone'iga. Kallim variant on praeguse mudeli iPhone 5 (ülaloleval fotol) järeltulija ning soodsam on mõeldud arenevatele turgudele.

Lekkinud juppide kohaselt on soodsama iPhone'i korpus plastikust ning pisut ümaram kui seda on praegune iPhone 5. Lisaks on telefonist olemas mitu erinevat värvivalikut.

Kallima iPhone'i puhul oodatakse sama välimust ning täiesti uut sisu – kiirem protsessor ja parem kaamera. Mõned kõlakad on kirjeldanud järgmise põlvkonna iPhone'i koos home-nupu sisse peidetud sõrmejäljelugejaga.

Koos uue iPhone'iga jõuab 10. septembril kõigi iOSi kasutajateni ka uus iOS 7, mis on senimaani suurim uuendus iOSi tarkvarale pärast selle esmaesitlust 2007. aastal.

Tegu on teadaolevalt esimese operatsioonisüsteemiga, mille disainis õunafirma peadisainer Jony Ive. Ära on kadunud peegelduvad ikoonid, rasked tekstuurid ning viited füüsilistele metafooridele.

Kuigi All Things Digital ei maini midagi uue iPadi kohta, on Apple'il aeg sedagi toodet uuendada.

Lekete kohaselt võtab uus 9,7-tolline iPad välimuselt malli iPad mini pealt. Peale iOSi seadmete on mõned allikad väitnud, et Apple on arendamas uut nutikella, mida esitletakse veel sel aastal.

Apple'i üritus toimub vaid loetud päevad pärast Euroopa suurima elektroonikamessi IFA toimumist Berliinis. Kõlakate kohaselt kavatseb IFA-l oma nutikella esitleda Samsung.